Home
Reinigingsbedrijf
Let op! Bij een aantal diensten gaat u naar de website van één van onze andere bedrijven.
Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen reinigen voor particulieren en bedrijven

Zijn uw zonnepanelen toe aan een grondige schoonmaakbeurt?
Om het rendement van uw zonnepanelen op het hoogste niveau te houden, is een grondige reiniging wellicht een goed idee. Omdat het reinigen van zonnepanelen niet altijd een eenvoudig karwei is, besteden veel particulieren en bedrijven dat uit aan specialisten. B&E Reiniging is zo’n specialist. Ons reinigingsteam is zeer ervaren in het reinigen van zonnepanelen en zet hiervoor verschillende technieken en materialen in; afgestemd op de situatie.

Hardnekkig vuil kan rendement zonnepanelen verlagen

Zonnepanelen vervuilen door aanslag en verontreiniging zoals vogelpoep
Deze vervuiling en chemische en biologische aanslag spoelt niet of slechts ten dele weg na een regenbui en blokkeert vervolgens de zonnestralen. Vooral als u dicht bij autowegen, fabrieken of akkers woont, kan dit slecht uitpakken voor de prestaties en dus het rendement van uw zonnepanelen. Daarom laten veel bedrijven en particulieren hun zonnepanelen reinigen. Bent u dit ook van plan, verdiep u dan zeker in de werkwijze en kwaliteiten van B&E Reiniging.

Zonnepanelen op daken reinigen, is werk voor professionals

Schone zonnepanelen leveren meer op maar deze reinigen is niet altijd eenvoudig
U laat uw zonnepanelen niet reinigen omdat ze net als uw ramen schoon moeten zijn. Bij zonnepanelen gaat het om rendement. Het reinigen van zonnepanelen op daken is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig bieden de professionals van B&E Reiniging de oplossing. Laat ons uw zonnepanelen met de juiste technieken veilig en op een duurzame manier uitvoeren en u heeft er verder geen omkijken naar. Dit kan ook op periodieke basis en hierover maken we graag afspraken met u.

Mobiele B&E-reinigingsunits, ideaal bij reiniging van zonnepanelen

B&E Reiniging biedt zelfontwikkelde, mobiele reinigingsunits voor pure efficiency
De B&E Reinigingsunits zijn toegespitst op onze werkzaamheden: buitenreiniging. Met deze mobiele reinigingsunits kunnen wij onafhankelijk van derden, zelfstandig ons werk doen. Zo kunnen wij klanten volledig ontzorgen mbt buitenreiniging waaronder ook de reiniging van zonnepanelen.

Wilt u meer weten over ons werkwijze en/of onze klantvoordelen?

Afspraak maken
Offerte aanvragen
B&e BEDRIJVEN

B&E reinigt, bouwt en onderhoudt!

De B&E Bedrijven reinigen, bouwen, onderhouden en bestrijden. Dit met professionele teams, goed gereedschap en dito materialen en middelen.
Contact opnemen
             
Ontwerp en realisatie:
Wigman van Dijk
crossmenu