Home
Reinigingsbedrijf
Let op! Bij een aantal diensten gaat u naar de website van één van onze andere bedrijven.
Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging door B&E; grondig en professioneel

Ook uw pand, loods, overig vastgoed en uw terrein of schip hebben te leiden onder luchtvervuiling, weersinvloeden en klimatologische omstandigheden
Ongewenste vervuiling is het gevolg. B&E Reiniging is uw regionale reinigingsspecialist die alle soorten buitenvervuiling grondig en professioneel aanpakt en oplost. Dit bijvoorbeeld met hogedrukreiniging.

Beton reinigen met hogedrukreiniging

Ook het reinigen van beton is nu en dan gewoon nodig
Juist omdat beton zo duurzaam en slijtvast is. De reinigingsspecialisten van B&E Reiniging zorgen er met hogedrukreiniging voor dat uw beton er weer als nieuw uitziet. Juist beton dat is blootgesteld aan biologische of chemische vervuiling dient bij voorkeur periodiek gereinigd te worden. Groene, grauwe of bijna zwarte aanslag geeft beton immers bepaald geen frisse uitstraling?

Reiniging buitenterreinen met hogedruk

Hogedrukreiniging wordt veelvuldig toegepast bij het reinigen van buitenterreinen
Denk daarbij aan alle soorten bestrating of verharding. Hogedrukreiniging is namelijk zeer efficiënt voor het reinigen van vervuilde terreinen. De professionals van B&E Reiniging beschikken over de juiste kennis, ruime ervaring plus de beste materialen en gereedschappen om dit werk efficiënt en effectief aan te pakken. Met behulp van stoom, borstels- en/of veegapparatuur verwijderen wij vuil als kauwgom, verfresten, olieresten, biologische en chemische aanslag of vervuiling en graffiti.

Mobiele reinigingsunits voor hogedrukreiniging

B&E Reiniging biedt zelfontwikkelde, mobiele reinigingsunits voor pure efficiency
De B&E Reinigingsunits units zijn toegespitst op ons specialisme: buitenreiniging. Met deze mobiele reinigingsunits kunnen wij geheel zelfstandig ons werk doen. Zo kunnen wij klanten volledig ontzorgen inzake buitenreiniging.

Duurzame en innovatieve hogedrukreiniging

B&E Reiniging kiest waar het kan voor biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen
Wilt u hogedrukreiniging efficiënt en duurzaam uit laten voeren? B&E Reiniging helpt! De reinigingsmiddelen die wij inzetten, belasten het milieu minimaal en waar het kan zetten wij in op zo duurzaam mogelijk reinigen. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar innovaties die ons helpen duurzamer en efficiënter te werken. Onze mobiele reinigingsunits zijn daarvan een sprekend voorbeeld.

Ervaar de kracht van B&E Groep. Die zit’m in de breedte

B&E Reiniging verzorgt uw hogedrukreiniging efficiënt en biedt meer:
Zo is B&E Reiniging de specialist voor voorkomende werkzaamheden op het gebied van buitenreiniging.

Wilt u meer weten over ons werkwijze en/of onze klantvoordelen?

Afspraak maken
Offerte aanvragen
B&e BEDRIJVEN

B&E reinigt, bouwt en onderhoudt!

De B&E Bedrijven reinigen, bouwen, onderhouden en bestrijden. Dit met professionele teams, goed gereedschap en dito materialen en middelen.
Contact opnemen
             
Ontwerp en realisatie:
Wigman van Dijk
crossmenu