Home
Reinigingsbedrijf
Let op! Bij een aantal diensten gaat u naar de website van één van onze andere bedrijven.
Gevelreiniging

Grondig gereinigde gevels voor een frisse aanblik

Gevelreiniging door B&E is uw garantie voor schone gevels op een verantwoorde manier
Of het nu gaat om vervuiling zoals groene (organische), witte of zwarte (chemische) aanslag of bijvoorbeeld klimop of andere begroeiing: Het professionele team van B&E Reiniging verwijdert alle vervuiling, aanslag of begroeiing met de juiste middelen en materialen. Uw gevels zien er weer als nieuw uit. Dit is niet alleen een prettig zicht; het heeft ook een gunstig effect op de waarde van uw woning of pand.

Professionals in gevelreiniging

Als u een Gevelreiniger zoekt die de klus van A-Z professioneel klaart, is B&E zeer geschikt
B&E Reiniging is een vooruitstrevend Zeeuws bedrijf dat vakwerk levert. Dit vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van het werk. Zowel onze mensen op kantoor als buiten weten waar het om draait: professioneel reinigingswerk ook mbt gevelreiniging. Zo wordt ook de directe omgeving van de gevel (terrassen, bestrating, schuttingen etc.) schoon achtergelaten.

De gevelreinigingstechnieken van B&E Reiniging:

Hogedruk gevelreiniging

Reiniging met hoge druk is de meest toegepaste vorm van gevelreiniging
Deze reinigingswijze is geschikt voor vuilverwijdering zoals mos, algen en restanten van klimop. Wij verhitten het water in onze mobiele reinigingsunit tot max. 145ºC en spuiten dit met de juiste druk (max. 300 bar) tegen de gevel. Deze reinigingswijze is zeer effectief. Mocht de vervuiling ook hiervoor te hardnekkig zijn dan passen we speciale biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen toe onder hoge druk. Vervolgens wordt het opgeloste vuil weggespoeld.

Rendabele reinigingswijze

Deze reinigingswijze vraagt een geringe investering
Hogedruk gevelreiniging wordt vooral toegepast op gevels opgetrokken uit baksteen en kalkzandsteen. Ook voor verfverwijdering van geschilderde gevels wordt deze reinigingsmethode veelal effectief toegepast. Onze professionele reinigers stemmen waterdruk en watertemperatuur af op het type gevel en vervuiling. Zo voorkomen zij gevelschade en leveren een optimaal gereinigde gevel.

Gevelreiniging met straaltechniek

Hardnekkig vuil zoals roetaanslag en andere chemische vervuiling verwijderen wij met straaltechniek
Het straalmiddel spuiten we met water onder de juiste druk tegen de gevel. Hierdoor wordt het vuil als het ware ‘weggeschuurd’. Het straalmiddel, het losgestraalde vuil en het water worden gezamenlijk weggespoeld, opgevangen en afgevoerd. Wat resteert is een schoon en hernieuwd gevelaanzicht.

Straalreiniging is werk voor professionals

Straalreiniging is een mooie gevelreinigingstechniek, voor professionals tenminste
Pas daarom op: Een slechte uitvoering kan leiden tot gevelschade. De professionele gevelreinigers van B&E voorkomen dit en stralen gevels op de juiste wijze. Zo worden het straalmiddel en de druk afgestemd op het te stralen gevelmateriaal. Het straalrestant wordt afgevoerd naar een afvalverwerkingsbedrijf.

Gevelreiniging met chemische techniek

B&E zet chemische gevelreiniging in voor diverse vormen van vervuiling
Het geheime wapen van chemische reiniging is de combinatie van stoom met het juiste reinigingsmiddel. Chemische gevelreiniging inzetten is vooral effectief bij matige vervuiling. Denk daarbij aan verflagen of aanslag door roet.

Het gevelmateriaal en de soort vervuiling bepalen welk reinigingsmiddel wordt ingezet
Meestal zetten we een biologisch afbreekbaar middel in. Dit met name om het milieu te ontzien. De gevelvervuiling lost op in het reinigingsmiddel, waarna we de gevels schoonspoelen met heet water onder gepaste druk.

Mobiele reinigingsunits blijken schot in de roos

Met machinebouwer Van Eijzeren ontwikkelde B&E Reiniging een mobiele reinigingsunit
Deze unit is toegespitst op de werkzaamheden die wij uitvoeren: buitenreiniging. Met deze mobiele reinigingsunits kunnen wij onafhankelijk van derden, geheel zelfstandig nog efficiënter ons werk doen. Zo kunnen wij klanten volledig ontzorgen mbt buitenreiniging. Deze units blijken een schot in de roos en klanten waarderen deze innovatie dan ook enorm.

Ervaar de kracht van B&E Bedrijven. Die zit ‘m in de breedte

B&E Reiniging verzorgt uw gevelreiniging professioneel en biedt meer:
Zo is B&E Reiniging de specialist voor voorkomende werkzaamheden op het gebied van buitenreiniging.

Wilt u meer weten over ons werkwijze en/of onze klantvoordelen?

Afspraak maken
Offerte aanvragen
B&e BEDRIJVEN

B&E reinigt, bouwt en onderhoudt!

De B&E Bedrijven reinigen, bouwen, onderhouden en bestrijden. Dit met professionele teams, goed gereedschap en dito materialen en middelen.
Contact opnemen
             
Ontwerp en realisatie:
Wigman van Dijk
crossmenu