Home
Reinigingsbedrijf
Let op! Bij een aantal diensten gaat u naar de website van één van onze andere bedrijven.
Bestrating reinigen

Bestrating reinigen voor bedrijven en particulieren

Afhankelijk van locatie en bezonning is bestrating gevoelig voor groene aanslag, onkruid en andere biologische of chemische vervuiling
De specialisten in buitenreiniging van B&E Reiniging lossen deze vervuiling efficiënt en effectief op. Dit met de juiste materialen en gereedschappen. Zo zorgen de B&E-professionals ervoor dat uw bestrating er weer als nieuw uitziet. Omdat bestrating veelal grenst aan groen, werkt het team van B&E met biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Deze werkwijze past B&E Reiniging waar het gewenst is, met alle plezier toe. Een beter milieu immers begint bij jezelf? B&E Reiniging voert de reiniging van bestratingen uit voor particulieren en bedrijven. Dit van het kleinste tuintje tot en met de grootste bedrijfsterreinen.

Bestrating reinigen met hogedrukreiniger

B&E Reiniging reinigt bestratingen met professionele hogedrukreinigers
Eerst wordt de bestrating schoongespoten om zo het onkruid te verwijderen. De hogedrukbehandeling verwijdert het onkruid en ander vuil snel en effectief. Het grote voordeel van deze methode is dat er zeer weinig opspattend vuil vrijkomt. Het vuil dat vrijkomt wordt keurig verwijderd. De voor-en-na-verschillen bij het reinigen van bestrating levert veelal een gigantisch contrast op. Vuil en aanslag zijn verwijderd en originele kleuren komen weer omhoog. De voegen tussen de stenen of tegels worden na het reinigen en indien gewenst weer opgevuld met brekerzand.

Periodieke reiniging van uw bestrating

Indien u altijd een schoongeveegd straatje wilt hebben, knapt B&E Reiniging het vuile werk graag voor u op!
U wilt logischerwijs dat uw bedrijfspand en/of woning er representatief uitziet: opgeruimd staat netjes toch? In dat geval is periodieke reiniging van de bestrating rondom uw woning of bedrijfspand wellicht een goed idee? B&E Reiniging zorgt ervoor dat uw bestrating elke toets kan doorstaan en u heeft er geen omkijken naar. Uw bestrating wordt professioneel en op een duurzame manier gereinigd en onderhouden op periodieke basis tegen een vast tarief dat in samenspraak wordt opgesteld.

De voordelen van periodieke reiniging van uw bestrating

  1. Uw bestrating ziet er in de regel schoon, fris en verzorgd uit
  2. U zorgt voor een zo veilig en schoon mogelijke woon- en werkomgeving
  3. U weet exact waar u aan toe bent qua investering en tijd
  4. U geniet van schone bestrating zonder dat u er omkijken naar heeft.
B&e BEDRIJVEN

B&E reinigt, bouwt en onderhoudt!

De B&E Bedrijven reinigen, bouwen, onderhouden en bestrijden. Dit met professionele teams, goed gereedschap en dito materialen en middelen.
Contact opnemen
             
Ontwerp en realisatie:
Wigman van Dijk
crossmenu