Home
Reinigingsbedrijf
Let op! Bij een aantal diensten gaat u naar de website van één van onze andere bedrijven.
Over ons

Klanten kennen ons als aanpakkers en zo steken we precies in elkaar

B&E Reiniging is actief in de buitenreiniging en werkt voor organisaties en particulieren
Hierbinnen streven wij de best haalbare kwaliteit na tegen een eerlijke prijs. Zo werkt B&E Reiniging en die aanpak werkt. Waar wij (Bennie De Witte en Eduard Van Oeveren) in 2010 samen begonnen en op de ladder klommen, zijn we nu actief met vier B&E Bedrijven. Zelf staan we steeds minder op de ladder maar we zijn wel gewoon onderaan begonnen. Hierdoor weten we precies wat het werk inhoudt, wat je zoal tegenkomt en hoe je zo efficiënt mogelijk kunt werken.

Innovatief en duurzaam

Wij onderscheiden ons van anderen door innovatief te zijn, afspraken na te komen en klanten te ontzorgen
Daarnaast zetten we in op zo duurzaam mogelijk werken. Dit is de trend en daarin lopen wij graag voorop. Onze klanten en zeker de grotere organisaties willen werken met partijen die hun zaakjes geregeld hebben. Welkom bij B&E Reiniging. Een mooi voorbeeld van ons innovatieve karakter uit zich in onze mobiele reinigingsunits die wij in nauwe samenwerking met machinebouwer Van Eijzeren ontwikkeld hebben. Een ander voorbeeld van onze innovatieve of zo u wilt creatieve instelling uit zich in het oprichten van bedrijven die aanpalende diensten aanbieden. Op deze manier kunnen wij van nog meer betekenis zijn voor onze relaties en zo ontstond het ‘one-stop-shopping-idee’ voor de volgende bedrijven:

  • B&E Reiniging
  • B&E Ongedierte
  • B&E Gevelonderhoud
  • B&E Steigerbouw

B&E Reiniging is inmiddels een begrip in Zeeland

Dagelijks zijn er rond de 10 teams onderweg
Dit om overal in Zeeland en elders in Zuidwest-Nederland reinigingswerkzaamheden uit te voeren. Deze teams bestaan uit professionele aanpakkers die veilig werken en die weten wat er van hen verwacht wordt. 

Afspraak is afspraak

Of we nu de gevel reinigen van een woonhuis of de glasbewassing voor een appartementencomplex uitvoeren:
Afspraak is afspraak. De planning is strak geregeld Tegelijk hebben we als buitenreinigers ook met weersinvloeden en andere omstandigheden te maken. Toch streven we er altijd naar afspraken zo stipt mogelijk na te komen. 

B&e BEDRIJVEN

B&E reinigt, bouwt en onderhoudt!

De B&E Bedrijven reinigen, bouwen, onderhouden en bestrijden. Dit met professionele teams, goed gereedschap en dito materialen en middelen.
Contact opnemen
             
Ontwerp en realisatie:
Wigman van Dijk
crossmenu