Home
Reinigingsbedrijf
Let op! Bij een aantal diensten gaat u naar de website van één van onze andere bedrijven.
Metselwerk reinigen

Schoon metselwerk verhoogt uw plezier én de waarde van uw woning, bedrijfspand of vastgoed

Vervuiling van metselwerk verloopt in de regel gestaag en daardoor valt de vergrauwing of vergroening vaak minder op. Uiteraard is dit wel afhankelijk van omgevingsfactoren, de bezonning en klimatologische omstandigheden. Wat wel als een paal boven water staat, is dat metselwerk door de tijd steeds “vlakker” van kleur wordt. Veelal wordt dit pas duidelijk wanneer het metselwerk van een woning of gebouw gereinigd is. De originele kleuren van de bakstenen en voegen komen weer omhoog en geven het pand een frisse, nieuwe uitstraling. Het reinigen van metselwerk wordt veelal uitgevoerd door professionele partijen zoals het team van B&E Reiniging. Dit omdat deze bedrijven gespecialiseerd zijn in het reinigen van gevels, metselwerk en stucwerk. Bovendien weten zij exact welke technieken, materialen en middelen waar en wanneer ingezet moeten worden voor een optimaal en duurzaam resultaat.

Vervuiling metselwerk heeft meerdere oorzaken

Metselwerk raakt veelal vervuild door biologische en chemische aanslag
Omdat het relatief ruw materiaal betreft, hechten deze aanslagsoorten zich vaak redelijk makkelijk op het materiaal (bakstenen en voegen). Deze vervuiling is dan ook niet oppervlakkig en is daardoor vaak ook niet eenvoudig te verwijderen. Juist daarom kunt u beter de specialisten van B&E Reiniging inschakelen. Ook kan metselwerk vervuild raken door roet, graffiti, vogelpoep klimop en meer. Ook deze vervuiling wordt door onze professionals goed en grondig verwijderd.

Reiniging metselwerk bij nieuwbouw

Ook tijdens het metselen en bouwen raakt metselwerk al vervuild
Wij worden dan ook regelmatig ingeschakeld om al voor de oplevering specie-resten, restanten van betonspeciewater of andere vervuiling die is opgetreden tijdens de bouw te verwijderen. In een stadium kunnen ook mortel- en/of steenzoutresten grondig verwijderd worden.

B&E Reiniging zet de juiste technieken, middelen en mensen in

Het reinigen van metselwerk is en blijft mensenwerk. Werk voor mensen met verstand van hun vak.

De professionals van B&E Reiniging verzorgen metselwerkreiniging voor:

  • Woningbouwverenigingen
  • VVE'S
  • Bedrijven
  • Hotels en recreatievastgoed
  • Particulieren

Metselwerk reinigen of renoveren?

Bij sterk verontreinigd metselwerk of beschadigingen aan het metselwerk is gevelrenovatie vaak een betere oplossing dan reiniging van het metselwerk.

Wilt u meer weten over ons werkwijze en/of onze klantvoordelen?

Afspraak maken
Offerte aanvragen
B&e BEDRIJVEN

B&E reinigt, bouwt en onderhoudt!

De B&E Bedrijven reinigen, bouwen, onderhouden en bestrijden. Dit met professionele teams, goed gereedschap en dito materialen en middelen.
Contact opnemen
             
Ontwerp en realisatie:
Wigman van Dijk
crossmenu